Je website naar jouw doel brengen

Webdesign, Hosting Onderhoud en Domeinregistratie

Webdesign

Functionaliteit, duidelijkheid en interactiviteit van je website is hetgeen dat een website onderscheid van een verlengde reclame folder.

Hosting

Data Universal B.V.verzorgt de technische en administratieve aspecten rondom het hosten van je website(s).

Domeinregistratie

Wij helpen je graag met het bedenken van een goede domeinnaam of verhuizen je domeinnaam gratis.

Onderhoud

Je website moet eenvoudig te beheren zijn. Maar… als je wilt doen wij dat graag voor je.

Je website is …VEEL meer dan een online reclamefolder.

Een website bestaat uit meer dan alleen een online reclamefolder. Functionaliteit en interactiviteit van de website is hetgeen dat jouw website onderscheid van een verlengde reclame folder. Alleen door een optimale combinatie van techniek en grafische vormgeving bereik je wat je van je website verlangt. Interactiviteit, duidelijkheid en functionaliteit spelen een belangrijke rol. Door een optimale combinatie hiervan bereik je de gewenste klant.

Duurt het laden te lang, dan suft de bezoeker verder… Is de website te statisch dan zal de bezoeker niet terugkeren.
Door de juiste combinatie van techniek en door de vakkennis van onze designers vindt Data Universal B.V. voor jou altijd de juiste balans. Onze (web)designers ontwerpen van alles voor je. Schroom nooit om ons iets te vragen.

Is je website klaar voor de toekomst?

Een nieuwe responsive* website of je huidige website omzetten naar een responsive website en mobiele website? Wij realiseren dit graag voor je.

Data Universal is sinds 2000 gespecialiseerd in het maken van responsive website en mobiele websites.
Het hebben van een responsive website of een mobiele website is vele malen gebruikersvriendelijker en beter zichtbaar op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Google ranked mobielvriendelijke websites hoger.

Met een responsive of mobiele website van Data Universal bent u voortaan overal, te allen tijde, vindbaar én goed zichtbaar.

* een responsive website betekent dat je website zich automatisch aanpast aan het apparaat waar het op bekeken wordt.

Hosting

De wereld kan je website pas bezoeken wanneer deze op een server wordt gehost. Data Universal B.V.verzorgt de technische en administratieve aspecten rondom het hosten. DU heeft diverse eigen servers van de hoogste kwaliteit!

Bij virtual hosting huur je ruimte op een server van Data Universal B.V. Omdat je gegevens ons kostbaar zijn doe we van alles aan veiligheid en bereikbaarheid. We hebben een 99.7% gegarandeerde uptime, iedere dag diverse backups, ononderbroken power en zijn er tal van voorzorgmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je website in de lucht is en blijft.

Domeinregistratie

Een website kan pas on-line gaan zodra de naam van de website is geregistreerd. Desgewenst draagt DU zorg voor de domeinregistratie voor: .nl, .com, .org, .net, .to enz. Incl. email. Verhuizingen van uw domeinnaam regelen we gratis voor u.

We helpen je graag (gratis)  mee met het bedenken voor een goede naam (URL).

Onderhoud (baarheid)

Een website moet eenvoudig te onderhouden en te beheren zijn. Onderhoudbaarheid van een website is belangrijk en dit aspect wordt helaas te vaak vergeten. Een van de punten waar een bezoeker naar kijkt op de site is of de content up to date is. Een dynamische content zorgt ervoor dat bezoekers terugkomen. Alle website die we maken zijn responsive (passen zich zelf aan voor een SmartPhone, Tablet, laptop of desktop).

Om de eigenaar volledige controle te geven over de website gebruikt Data Universal B.V. een onderhoudssysteem (CMS) waarmee modulair nieuwe content kan worden aangemaakt, verwijderd of aangepast. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor het onderhoud aan websites, blogs en nieuwspagina’s en webshops en zal de drukke of onervaren website eigenaar met plezier zijn eigen website doen onderhouden. Het is belangrijk dat je de wensen goed uitlegt aan onze specialisten en dat je goed na denkt voor de toekomst van je online activiteiten. We helpen je daar graag bij!

Data Universal werkt (desgewenst) met een onderhoudscontract om aanpassingen te doen als je geen tijd hebt. Wij doen dan het onderhoud voor je. Tot nu toe is onze “score” binnen 24 uur je aanpassingen verwerkt en vaak sneller! Zo heeft u er geen zorgen om en wordt het snel en goed gedaan én doen we vaak meer dan je vraagt en berekend krijgt..!

Drukwerk, inktpatronen vullen bij inktstationwinschoten

Kopieerwerk besteden wij uit aan Inktstation Winschoten. Gert Oldenburger heeft topkwaliteit printers van A 5 tot A 0 formaat. Ook voor het hervullen van uw inktpatronen, kopieerpapier en t-shirt bedrukking bent u bij Inktstation Winschoten aan het juiste adres.

Spullen nodig voor uw kantoor ?

Henk Kiewiet van Schuringa kantoorartikelen helpt u graag verder. Ruim assortiment kantoorbenodigdheden! Van paperclip tot bureaustoel. PostNL heeft hier hun postafhandelig gevestigd en kunt u tevens een postbus huren.