Over het bedrijf Data Universal

Onze eerste website bouwden we in 1997

Data Universal BV is een succesvolle organisatie die zich toe legt op verlenen van consultancy en het ontwikkelen van maatwerk software toepassingen voor het midden- en kleinbedrijf en (semi-)overheden. Webdesign vinden we leuk! Ons verdiepen in jouw bedrijf. Voelen welke stijl bij je past.

Door de jaren heen hebben we tal van projecten opgezet, afgerond en bij diverse nog steeds nauw betrokken.

Data Universal BV maakt onderdeel uit van het concern SC Holding BV. DU is opgericht in 2000 met als doelstelling het versterken van de positie op het internet van haar klanten door het aanbieden van internet gerelateerde (commerciele marketing) totaaloplossingen. Anno 2014 hebben we een zeer breed pakket van diensten.

Internationaal team van experts!

Door de jaren heen hebben we een internationaal netwerk van experts gevormd. Naast dat we zelf internationaal adviseren hebben we een keuze uit de beste specialisten die er zijn.

  • Business Development 58%
  • WebDesign & Photoshop 86%
  • Onderzoek en ontwikkeling 64%
  • Thirt Party Marketing 82%
  • Business Consults 91%

Webdesign

Functionaliteit en interactiviteit van de website is hetgeen dat het onderscheid van een verlengde reclame folder.

Hosting

Data Universal B.V.verzorgt de technische en administratieve aspecten rondom het hosten.

Onderhoud

Data Universal B.V. een onderhoudssysteem (CMS) ontwikkeld waarmee modulair nieuwe content kan worden aangemaakt, verwijderd of aangepast.

w

Consultancy

Data Universal stond aan de wieg van en exploiteert nog steeds succesvolle concepten met duizenden bezoekers per dag.

Kennismaken met ons team

Sidney Cosman

Sidney Cosman

CEO and founder

Sidney, geboren in 1959 is een ondernemer pur sang. Snel qua gedachten en erg creatief. Ziet mogelijkheden en door zijn grote internationale netwerk weet hij waar hij kijken moet en wie in te schakelen. Zijn ervaring is zeer breed. Hij heeft de wereld gezien in reizen vanaf 1978 tot 1983 en heeft eigenlijk nooit voor een baas gewerkt. Hij is een teamplayer en heeft ook als interim manager menig bedrijf geholpen. Hij werkt graag samen met slimme programmeurs maar ook het fun aspect staat hoog in zijn vaandel…

Ajay M. Aravind

Ajay M. Aravind

Partner & senior programmeur

Ajay is een enthousiaste ondernemer en goede betrouwbare partner gebleken. Hij is een ervaren programmeur en innovatieve adviseur. Samen met Ajay zijn we bezig om WordPress tot een een gewaagd web applicatie platform te maken.

Als een programmeurexpert is Ajay het beste bekend voor zijn doelmatige kunst om problemen op te lossen en ontwerp vaardigheden. Met zijn “life changing” ideeën en goede managementinzicht heeft hij meer dan 10 landen geholpen om het beste uit hun mogelijkheden te halen.

Midhun Mohan

Midhun Mohan

Partner - Programmeur & Designer

Midhun is een ondernemer, ingenieur en uitstekende Web Programmeur en grafisch ontwerper met een exceptionele kijk op het artistieke deel van websites. Hij kneed iedere opdracht tot een goede gebruikerservaring.

Als een expert in WordPress en zijn creativiteit is hij in staat om “altijd met een lach” zich in te zetten voor mooie projecten over de wereld.

Anogh Ravindran

Anogh Ravindran

Partner Developer Complex Technology

Anogh is een expert in het opleveren van ingewikkelde hoogwaardige projecten door effectief programmeerwerk. programma management en product management. Hij is een team player en heeft een zeer goede reputatie in het managen en motiveren van grote teams op het gebied van softwareontwikkeling.

Anogh is een snelle werker,  een goede partner en zeer enthousiast in het afleveren en implementeren indrukwekkende technologieën en innovatief.

Rick Sloot

Rick Sloot

Partner Datacenter Specialist

Rick is een gedreven en uiterst kundige datacenter specialist. Menig probleem met servers lost hij snel en vakkundig op. Sidney werkt al vele jaren samen met Rick en hebben tal van uitdagingen uitstekend opgelost.

Naast dat Rick goed is met alle “bakken” in het (groene) datacenter, staat Rick ook zijn mannetje met programmeren en het opzetten van complexe WordPress applicaties. Door de jaren heen is Rick een fijne vriend gebleken.

Spotty en Synda

Spotty en Synda

Onze bedrijfshonden

Spotty is de mascotte van MySpotty. Een slimme bordercollie die gewend is om mensen (en schapen) bij elkaar te houden en het naar de zin te maken. Taai, hardwerkend en volgzaam. Intelligent en vol initiatieven met de neiging zich aan personen te hechten.

Spotty is sociaal en om haar baas te dienen. MySpotty is er om jou te dienen. Haar dochter Synda is een welkome aanvulling en enthousiaste en leergierige BorderCollie. Samen zijn ze een fantastisch team…