Onze servers en Data Center zijn GROEN !

Groene ruimtes en veel besparing slim energiegebruik !

Groene IT

Onze Datacenters werken op 100% duurzame lokale energie, en heeft een van de beste PUE en EUE ratings in de industrie. Onze datacenters opereren onder de 1,15 EUE door het gebruik van high-efficiency UPS-systemen van APC en op maat gemaakte adiabatische koeling, aangepast aan de hoge capaciteit eisen in ons datacenter suites. De adiabatische koeling in onze airconditioning systemen maakt gebruik van buitenlucht en het water om af te koelen en het optimaliseren van de datacenter temperaturen. Onze datacenters zijn ontworpen in een suite begrip met zowel gesloten koud en gesloten warm gangen.

Groene Duurzame Energie

Onze datacenters werken 100% op groene, duurzame energie uit lokale bronnen. We gebruiken toonaangevende adiabatische koeling met maximaal 300 kW koeling per suite in N +1 redundant setups. Onze koeltechniek is zeer efficiënt en is erkend door de Nederlandse Regering met subsidies op het ontwerp en uitbouw van onze zeer energie-efficiënte datacenters.

Suite concept

Onze datacenters zijn gebouwd in een suite begrip met zowel gesloten warme en koude gangen. Deze opzet heeft bewezen zeer efficiënt op enery middelen, risico minimaliseren en de hoogste veiligheidsnormen. De suites zijn zo goed ontworpen, de koeling in de koude gangen te leveren koude lucht naar alle servers met de laagste geluidsniveau, de laagste overhead op ventilatoren, geen compressoren en geen vloeistofkoeling chemicaliën.

Groene datacenters bij Data Universal