Consultancy & Business Development

Nieuwe ideeën nodig ? Nieuwe frisse zakelijke input ?

Oog voor detail!We helpen je graag en op – no cure no pay – basis..

30 jaar zakelijke ervaring in de oude en nieuwe economie

Effectief gebruik van internet heeft een heldere blik op zakelijke processen nodig. Data Universal werkt sinds 2000 voor middelgrote organisaties in de zakelijke markt. Wij adviseren onze opdrachtgevers over het gebruik van internet, intranet en extranet, automatisering en marketing. Hierbij komen alle aspecten aan de orde.

Wanneer, in samenwerking met onze opdrachtgever, de beoogde resultaten helder zijn gedefinieerd, dragen wij zorg voor de oplevering van het eindresultaat; een systeem / concept / verwachting dat volledig voldoet aan de doelstellingen van onze opdrachtgever. Het team van Data Universal BV wordt gevormd door (inter)nationale experts met ervaring op alle verschillende gebieden waarmee je geconfronteerd wordt met jouw zaken op het internet. Wij gaan voor 100% tevredenheid. Hoe moeilijk sommige klanten dan ook zijn.

Data Universal stond aan de wieg van en exploiteert nog steeds succesvolle concepten met duizenden bezoekers per dag. Zoals de populaire startpagina www.ikhebje.nl en de website met meer dan 1000 gratis scripts en tools Con-nect.nl

Veel aandacht besteedt Data Universal BV aan het systematisch bijhouden en opbouwen van kennis en ervaring. Alle knowhow wordt vastgelegd in een eigen kennissysteem. Deze aanpak staat garant voor advieswerk op hoog niveau met een grote toegevoegde (commerciële) waarde.

Onze consultants begeleiden je stap-voor-stap bij de implementatie van uw website op internet om je website een commercieel verantwoord onderdeel van jouw bedrijfsvoering te maken. Naast onze diensten op het gebied van softwareontwikkeling en webdesign kun je een beroep op ons doen om je online diensten tot een succes te maken.

Data Universal helpt je bij:

Email marketing via onze eigen mailmachine…

Het (SEO) optimaliseren / verbeteren / opleuken van je website…

Promotie via (reclame) campagne online en offline…

Banner advertising / Affiliate marketing … ( zie : adxl.nl )

Statistieken en bezoekersanalyse…

Analyseren van uw doelstellingen…

Het slim inzetten van uw database / klantenbestand… >>>  Trademailer.nl

Hoog in Google en andere zoekmachines…

Het krachtig positioneren van uw product of dienst…

Juridische aspecten / leveringsvoorwaarden / keurmerk…